Dirt Jump - WielerExperienceRoosendaal (2024)

Ben jij een echte wielersportliefhebber? Dan is WielerExperience Roosendaal de perfecte plek voor jou. Onze unieke wielerbaan biedt de ultieme ervaring voor zowel professionele wielrenners als recreanten.

Bekijk alle Dirt Jump evenementen

De Dirt Jump

Kom en verken de adrenaline rush van onze Dirt Jump bij WielerExperience Roosendaal. Onze Dirt Jump is speciaal ontworpen voor de meest avontuurlijke fietsers die op zoek zijn naar een uitdaging en een adrenaline kick. De Dirt Jump is een speciaal ontworpen parcours met aaneengesloten heuvels en hindernissen die zijn gemaakt van aarde of zand. Het is een geweldige plek om je vaardigheden te verbeteren en te oefenen voor de meest gewaagde trucs.

Onze Dirt Jump is geschikt voor rijders van verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden. We bieden ook trainingen en clinics voor degenen die willen verbeteren. Dus, of je nu een professionele BMX-rijder bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, onze Dirt Jump is de perfecte plek om te verkennen.

Bekijk alle evenementen

Wat is een Dirt Jump?

Een Dirt Jump is een speciaal ontworpen parcours voor fietsers, met name BMX-rijders, die op zoek zijn naar een adrenaline kick en een uitdaging. Dirt Jumps zijn aaneengesloten heuvels en hindernissen gemaakt van aarde of zand. Deze parcoursen zijn bedoeld voor rijders om hun vaardigheden te verbeteren en te oefenen voor gewaagde trucs.

De geschiedenis van Dirt Jumps gaat terug naar de jaren 80 en 90 toen BMX-rijders begonnen met het bouwen van deze parcoursen in hun achtertuinen en in openbare parken. In de jaren 90 begonnen steden en gemeenten met het bouwen van officiële Dirt Jump parcoursen. Vandaag de dag zijn er veel Dirt Jumps over de hele wereld, vaak in stads- en skateparken.

De Dirt Jump bij WielerExperience Roosendaal is speciaal ontworpen om de uitdagingen en adrenaline rush van de sport te bieden. Het is een geweldige plek voor professionele BMX-rijders en liefhebbers van de sport die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Dirt Jump - WielerExperienceRoosendaal (2)

Baan

Een baan met uitdagende rides, pipes, flinke schansen en skate elementen.

Bekijk de baan

Dirt Jump - WielerExperienceRoosendaal (3)

Evenementen

We organiseren regelmatig uitdagende evenementen en clinics voor de Dirt Jump.

Bekijk alle evenementen

Dirt Jump - WielerExperienceRoosendaal (4)

Gratis toegang

De WielerExperience is een openbare voorziening en toegankelijk voor iedereen.

Bekijk de openingstijden

Dirt Jump - WielerExperienceRoosendaal (5)

Strava

Check eenvoudig hoelang een ronde heeft geduurd via onze Strava segmenten.

Bekijk de segmenten

Dirt Jumpen bij WielerExperience Roosendaal: een unieke baan met skate elementen

WielerExperience Roosendaal biedt een unieke Dirt Jump baan met skate elementen. Een Dirt Jump is een speciaal ontworpen parcours voor fietsers, met name BMX-rijders, die op zoek zijn naar een adrenaline kick en een uitdaging. Deze parcoursen zijn bedoeld voor rijders om hun vaardigheden te verbeteren en te oefenen voor gewaagde trucs. Onze Dirt Jump baan is uniek in die zin dat hij niet alleen BMX elementen bevat maar ook skate elementen zodat rijders een breder scala van trucs kunnen uitproberen.

De geschiedenis van Dirt Jumps gaat terug naar de jaren 80 en 90 toen BMX-rijders begonnen met het bouwen van deze parcoursen in hun achtertuinen en in openbare parken. In de jaren 90 begonnen steden en gemeenten met het bouwen van officiële Dirt Jump parcoursen. Vandaag de dag zijn er veel Dirt Jumps over de hele wereld, vaak in stads- en Skateparken.

Kom en ontdek de unieke uitdagingen van onze Dirt Jump baan bij WielerExperience Roosendaal. Of je nu een professionele BMX-rijder bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om je vaardigheden te verbeteren, onze Dirt Jump baan met zowel BMX als Skate elementen is de perfecte plek. Hier kun je oefenen, verbeteren en genieten van de prachtige omgeving. We garanderen dat je een geweldige tijd zult hebben terwijl je je vaardigheden verbetert op onze Dirt Jump baan.

Veel gestelde vragen

Kan ik een fiets huren bij de WielerExperience Roosendaal?

Nee, momenteel bieden wij geen fietsverhuur aan.

Zijn er plannen om in de toekomst fietsverhuur aan te bieden?

Op dit moment zijn er geen plannen om fietsverhuur aan te bieden. We hopen in de toekomst wel de mogelijkheid te creëren voor onze gasten om fietsen te huren.

Zijn er vaste dagen waarop er getraind wordt?

Ja, er zijn vaste trainingsdagen op de WielerExperience Roosendaal. Op de dinsdagavond en de donderdagavond wordt er, onder meer door de Kaaimannen, getraind van 18.00 – 20.30 uur. Iedereen is welkom om hierbij aan te sluiten.

Mijn zoon/dochter wil hier graag trainingslessen krijgen, is dit mogelijk?

Bij voldoende aanmeldingen zullen er trainingen worden georganiseerd. Stuur een mail met uw contactgegevens naarwielerexperienceroosendaal@gmail.com, zodat we dit kunnen inventariseren.

Worden er wedstrijden georganiseerd?

Gedurende het jaar en bij voldoende belangstelling zullen er wedstrijden worden georganiseerd. Deze zijn nu nog niet bekend.

Kan ik de WielerExperience of onderdelen afhuren?

Ja, dat kan per onderdeel en per dagdeel. Neem contact op viawielerexperienceroosendaal@gmail.com.

Wat zijn de openingstijden?
  • De WielerExperience is dagelijks geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur.
  • Natuurlijk kan het voorkomen dat er trainingen en evenementen worden georganiseerd, maar dan laten we het weten via de website.

Zien we jou binnenkort op onze Dirt Jump?

Onze professionele wielerbaan is de perfecte plek voor zowel beginners als gevorderden.

Bekijk alle evenementen

Dirt Jump - WielerExperienceRoosendaal (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: The Hon. Margery Christiansen

Last Updated:

Views: 5963

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: The Hon. Margery Christiansen

Birthday: 2000-07-07

Address: 5050 Breitenberg Knoll, New Robert, MI 45409

Phone: +2556892639372

Job: Investor Mining Engineer

Hobby: Sketching, Cosplaying, Glassblowing, Genealogy, Crocheting, Archery, Skateboarding

Introduction: My name is The Hon. Margery Christiansen, I am a bright, adorable, precious, inexpensive, gorgeous, comfortable, happy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.